Loading...
 
Català

Català


Re: Problemes de menús

posts: 1797 Catalan Countries

Hola Croset:

Benvingut a la comunitat Tikiwiki! :-)

Vàries coses:
(1) instal·la't la darrera versió (1.9.11 actualment), que per cert és la primera al 100% en català! (gràcies a l'empenta donada des de http://intercanvis.net )

(2) veig que fas servir phobos, així que suposo que estàs al món educatiu català :-) No sé si coneixes la feina feta a la vessant educativa de Tikiwiki: som pocs però ja hem fet algunes cosetes... Ho pots veure (i llegir les comunicacions a congressos, en català, castellà i anglès, a http://edu.tikiwiki.org )

(3) has començat el teu tiki amb el perfil ("TikiProfiles") senzill (o com es digui). Aquí per defecte has d'activar tot allò que vols que surti, i n'has de saber més. Si vols començar de forma més ràpida i fàcil, et recomano el perfil "Basic Enabled for easy use",i desactiva el que et sobri.
Si vols seguir amb aquest perfil d'instal·lació manual, has d'anar activant funcionalitats (Admin (inici) > Funcionalitats), i a mesura que les activis, els usuaris les veuran al menú i podran fer servir.

(4) Et pot interessar també la documentació (poca) que tenim feta en català sobre administració de Tikiwiki:
http://moviments.net/cursos/AT

(5) I et pot interessar també assistir al curs que comença avui (són 10 sessions, pots venir a partir de dilluns o a alguna per preguntar i aprendre en persona, que sempre és millor que a distància). Més info:
http://moviments.net/cursos/

Gratuït, gracies a una subvenció de Gencat - Agaur

Fins aviat,

Xavi

Upcoming Events

No records to display

Why Register?

Register at tiki.org and you'll be able to use the account at any *.tiki.org site, thanks to the InterTiki feature. A valid email address is required to receive site notifications and occasional newsletters. You can opt out of these items at any time.