Loading...
 
Documentation

Documentation


Re: Unable to assign custom module

posts: 2417 Czech Republic

Hi,

disable the "Smarty Template usage indicator" on Features > Programmer Admin panel while having enabled the "Advanced" checkbox in the "Preference Filters" above.

luci

Mary Luketich wrote:

Using Tiki 8.3 with jqui theme. I've used tiki before.

Problem 1 - Unable to upload any images to file gallery. This is a new install on a subdomain, upgraded from 7.2 to 8.3 recently.

Problem 2 - When I create a custom module and add an image (either with smarty code or html), in Assign New Module page I click Module Options and get this error:

Fatal error: Uncaught exception 'SmartyCompilerException' with message 'Syntax Error in template "eval:" on line 1 "<!-- TPL: eval: ><! /TPL: eval: -->" unknown function "HTML"' in /home/webcompe/public_html/forwardlinkprotocol.webcompendia.org/8.3/lib/smarty/libs/sysplugins/smarty_internal_templatecompilerbase.php:439 Stack trace: #0 /home/webcompe/public_html/forwardlinkprotocol.webcompendia.org/8.3/lib/smarty/libs/sysplugins/smarty_internal_templateparser.php(2694): Smarty_Internal_TemplateCompilerBase-trigger_template_error('unknown functio...') #1 /home/webcompe/public_html/forwardlinkprotocol.webcompendia.org/8.3/lib/smarty/libs/sysplugins/smarty_internal_templateparser.php(2846): Smarty_Internal_Templateparser-yy_r150() #2 /home/webcompe/public_html/forwardlinkprotocol.webcompendia.org/8.3/lib/smarty/libs/sysplugins/smarty_internal_templateparser.php(2946): Smarty_Internal_Templateparser- in /home/webcompe/public_html/forwardlinkprotocol.webcompendia.org/8.3/lib/smarty/libs/sysplugins/smarty_internal_templatecompilerbase.php on line 439

Anyone else have this issue?

I'm stumped. Database is new and working, no other errors.
I've gone through all the plugin areas in admin.

Thanks.