Loading...
 
Architecture / Installation

Architecture / Installation


Warning on 1.8 install

posts: 38

I uploaded 1.8, change permissions on directory and pointed my browser to get that:

Warning: mysql error: Table 'hxxxb.tiki_article_types' doesn't exist in query:
select `tiki_articles`.*, `users_users`.`avatarLibName`, `tiki_article_types`.`use_ratings`, `tiki_article_types`.`show_pre_publ`, `tiki_article_types`.`show_post_expire`, `tiki_article_types`.`heading_only`, `tiki_article_types`.`allow_comments`, `tiki_article_types`.`show_image`, `tiki_article_types`.`show_avatar`, `tiki_article_types`.`show_author`, `tiki_article_types`.`show_pubdate`, `tiki_article_types`.`show_expdate`, `tiki_article_types`.`show_reads`, `tiki_article_types`.`show_size`, `tiki_article_types`.`creator_edit` from `tiki_articles`, `tiki_article_types`, `users_users` where `tiki_articles`.`type` = `tiki_article_types`.`type` and `tiki_articles`.`author` = `users_users`.`login` order by `reads` desc
in /home/..../public_html/sit/lib/tikidblib.php on line 125
Values:
Array ( )
$result is false
$result is empty

Waht should I do next.
P.S. FTP install

posts: 2881 United Kingdom

Hi There,

I'm going to need some more details, such as if this was a upgrade from 1.7 and you managed to run the tiki-install.php without problems,

Ta

Damian


posts: 38
I was upgrading form 1.7.5 with remote access only. I pointed my browser to the directory where Tiki is intalled. as I've been doing that since 1.7.2. Usually tiki-install is invoked and I'm done. This time it didn't work that well. The only output in the web browser has been posted before.
posts: 2881 United Kingdom

> rickdier:
> I was upgrading form 1.7.5 with remote access only. I pointed my browser to the directory where Tiki is intalled. as I've been doing that since 1.7.2. Usually tiki-install is invoked and I'm done. This time it didn't work that well. The only output in the web browser has been posted before.

try calling http://tikidomain.com/tiki-install.php itself directly

Damian


posts: 2881 United Kingdom

> rickdier:
> I was upgrading form 1.7.5 with remote access only. I pointed my browser to the directory where Tiki is intalled. as I've been doing that since 1.7.2. Usually tiki-install is invoked and I'm done. This time it didn't work that well. The only output in the web browser has been posted before.

try calling http://tikidomain.com/tiki-install.php itself directly

Damian


posts: 2881 United Kingdom

Hi Rick,

I removed that post simply because it was painful. Pasting more than 6 lines is really painful.

If those were all in the successful box, then you can move onto the commentsfix.sql and then structurefix.sql. Make sure these 2 files are only run once. There should be instructions on the tiki-install.php underneath the dropdown list.

Damian


Upcoming Events

No records to display

Why Register?

Register at tiki.org and you'll be able to use the account at any *.tiki.org site, thanks to the InterTiki feature. A valid email address is required to receive site notifications and occasional newsletters. You can opt out of these items at any time.