Loading...
 
Català

Català


Re: cercar a la galeria de fitxers

posts: 1797 Catalan Countries

Hola Santi:

Aquestes coses les pots fer emprant el PluginList i totes les opcions que t'obrirà aquesta altra forma de treballar amb Tiki. Porta el seu temps aprendre a fer coses com la que vols fer, la primera vegada, però després veus que les solucions amb plugin list són molt més eficients que amb les solucions més ràpides amb plugin trackerfilter i similar, i tenen moltíssimes més opcions, per que actuen sobre la informació ja preprocessada per l"unified search index" Unified Index", enlloc de fer consultes al mysql a temps real quan l'usuari clica per veure la pàgina que conté el plugin.

Potser, si el teu projecte ho permet, pots donar passos de gegant demanar a algun consultor que et faci un primer exemple per al teu cas concret? (jo no, sorry, que no disposo de temps darrerament). Per si t'interessa:
https://tiki.org/Consultants

Personalment vaig fer un parell de Profiles en què vaig emprar plugin list a mode de prova de concepte per a la gent que s'introdueixi per primer cop, per veure-ho funcionant de forma senzilla, i poder jugar a fer canvis sobre alguns exemples funcionant a la teva màquina. Mira:
https://profiles.tiki.org/tiki-browse_freetags.php?tag=%22plugin%20list%22

Sort!

Upcoming Events

No records to display

Why Register?

Register at tiki.org and you'll be able to use the account at any *.tiki.org site, thanks to the InterTiki feature. A valid email address is required to receive site notifications and occasional newsletters. You can opt out of these items at any time.